Recensies

U kunt onderaan uw eigen recencies achterlaten.

 • From Linda on Winkel

  Vandaag in de winkel geweest om een set orakelkaarten te kopen. Door de kaart die ik trok schoot ik gelijk vol. We hebben er maar gelijk een sessie aan vast geplakt, die had ik dus wel nodig! Wat een fijne sessie, wat een eye openers heb ik gekregen! En ook nog fijne oefeningen en tips meegekregen! Ik zit gelijk minder in mijn hoofd en heerlijk weer in mijn lijf, ik kan mezelf weer beter voelen!! En super fijn dat je echt de tijd voor me nam!!
  Bedankt! Liefs Linda

  2017/10/12 at 3:09 pm
  • From Hanneke Roebbers on Winkel

   Dank je Linda, het was fijn om met jou te werken en je hierdoor weer op jou voeten en met een helder hoofd je pad te zien vervolgen, fijn weekend , liefs Hanneke

   2017/10/12 at 5:28 pm
 • From Angelique on Winkel

  Afgelopen zaterdag een dagje Deventer gedaan. Zeer verrast door de mooie stad. Tegen het eind van de dag liepen we langs Ohanna’s world, die nét ging sluiten. Dus op de valreep nog even binnen mogen kijken. Aangenaam verrast door de lieve eigenaresse, die me een kaartje in mijn handen schoof met de woorden “ik doe veel met hooggevoeligheid”. Laat ik nou middenin het proces zitten van hooggevoeligheid. Ze voelde dit feilloos aan. Tevens nog prachtige kaarten gekocht met dit thema. Toeval… Dat bestaat niet! Ik kom graag nog terug voor een sessie die Hanneke geeft en die mij hopelijk verder helpt in mijn zoektocht en vooral om rust te vinden en er op de juiste manier mee om te gaan.
  Bedankt voor je hartelijke en verassende ontvangst!!!

  Groetjes Angelique.

  2017/07/20 at 7:31 am
  • From Hanneke Roebbers on Winkel

   Hoi Angelique, fijn dat je het zo positief ervaren hebt en ik zie je graag terug voor een sessie, groetjes Hanneke

   2017/07/20 at 5:56 pm
 • From Rob paauw on Hanneke's Sessie's

  Hallo Hanneke,

  Ben je ook tijdens de weken na kerst open voor sessies? Ik zou graag met twee komen om een sessie te doen. Ik ben 1 keer eerder bij je geweest, toen heb j3 voor mij en mijn vriendin gependeld. De was erg fijn en gaf veel energie. Ik wil nog eens terug komen met een vriend van me, en zit nu te denken aan twee sessies van een half uur.

  Ik moet dit wel een beetje plannen, ik moet ervoor uit Haarlem komen namelijk.

  Alvast dank

  Groeten en energie gewenst,

  Rob ( poortwachter)

  2016/12/11 at 9:14 pm
 • From Suzanne van der Wal on Hanneke's Sessie's

  Graag zou ik een afspraak willen maken om een sessie te doen bij jou.

  2016/05/18 at 10:33 am
 • From tomssko on Home

  Ik heb je toegevoegd op Facebook. Kan ik je een beetje volgen.

  2015/06/18 at 3:41 am

Comments

Recensies — 33 Comments

 1. Hallo Hanneke,

  Ik was gezellig in je winkel. Dank je voor het spraymoment en wat het met me deed. De volgende keer kom ik met plezier weer. De zon staat prachtig in mijn raam :-).

  Lots of love,

  bibi

 2. Bedankt Hanneke, dat ik nu weet dat ik de boodschap die ik kreeg, door mag geven aan mijn schoonmoeder.

  Bedankt dat je tijd voor me had en me net een stapje verder liet gaan.

  Mijn kleindochter heeft haar rozenkwarts en inderdaad ze heeft nu al, 14 maanden oud, een bijzondere fijne motoriek die opvalt.

  van harte gegroet,
  Angela

 3. Hallo Hanneke,

  Toen ik zaterdag zomaar met mijn moeder de winkel binnenkwam was ik blij verrast om een ´gelijke´ gevoelige ziel aan te treffen. Dank voor je spontane reactie en schoonmaaksessie en advies. Mooie winkel.. Ik kom er zeker nog is terug ook voor je prachtige stenen. 🙂

  Mijn hartelijke dank!

  Alle goeds, Esther

 4. Lieve Hanneke
  Even een berichtje van Marijke Mol uit Utrecht. Toen ik in Juni jou winkeltje in kwam voor engeltjes, voelde ik een speciale klik met jou. Je vertelde mij dat ik een flink pak bagage had, dat was voor mij niets nieuws. Ook vertelde je mij over je nieuwe crystal light spray. Toen jij mij er kennis mee liet maken voelde ik mij heel blij worden. Ik kocht ze en ervaarde dit als iets heel speciaals. Het geeft me rust en ik voel me nu op aarde staan. Ik belde je voor een nieuwe bestelling en jij vertelde mij dat je 2 nieuwe crtistal spray had. Ik zei: stuur ze maar op. Ik wil je bedanken want het geeft me rust, een fijn gevoel en slaap een stuk beter, tot de volgende bestelling, XX van een blij mens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *