Winkel

In de winkel kunt u terecht voor informatie, producten en therapie. Zo kunt u bijvoorbeeld door korte pendelsessies in de winkel antwoorden krijgen op uw vragen over gezondheid, hooggevoeligheid en het omgaan met bijvoorbeeld heldervoelen, -horen, -weten en/of -zien. Hanneke Roebbers van Ohanna’s World maakt gebruik van haar mediamieke kwaliteiten om iedereen van zo helder mogelijke informatie te voorzien. Middels een klik op onderstaande link (met dank aan www.deventertour.nl) willen wij uw een sfeer-impressie geven van onze winkel, en de aanwezige producten. U bent van harte welkom ook eens in het echt binnen te treden.

Bekijk hier de interactive 360-gradenfoto

Sessies voor kinderen doet Hanneke met een foto van het kind, hierbij is in ieder geval 1 van de ouders aanwezig. Ouders krijgen informatie over hoe en waarom hun kind zich gedraagt zoals het zich gedraagt. Hierdoor ontstaat bij de ouders begrip voor het kind en kunnen zij op een betere manier op het kind reageren. Daarnaast ondersteunt Hanneke het kind op zielsniveau om blokkades op te heffen. Dit alles natuurlijk alleen wanneer zowel ouders als kind (op zielsniveau) hiervoor toestemming geven.
Wederzijds respect is hierin het belangrijkste aspect.

Hanneke heeft een serie Crystal Light Sprays mogen ontwikkelen om, vooral Hoog gevoelige, kinderen en volwassenen te ondersteunen. De Crystal Light Sprays kunnen worden ingezet o.a. om te ontspannen/ te ontstressen, om te aarden, om ruimtes en kristal te reinigen en zo zijn er nog meer sprays met verschillende functies. Een van de mooiste ervaringen van Hanneke met deze sprays, is die van een meisje van 2 jaar die huilend door de straat liep. Na het sprayen met ‘de Verlichting’ en ‘Cocon van Liefde’, zond zij Hanneke met een grote lach op haar gezicht een kushandje als dank. “Nog niet kunnen zeggen wat je voelt als 2 jarige en op die manier laten weten dat je er blij van wordt!” “prachtig cadeau!” aldus Hanneke.
Juist nu zijn er veel kinderen die niet kunnen vertellen wat ze voelen. Middels hun gedrag geven zij echter wel aan dat hen iets dwars zit. Een van de (mediamieke) kwaliteiten van Hanneke is dat ze geen woorden nodig heeft. Deze gebruikt ze alleen om de ouders uit te leggen wat er nodig is.

U bent van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen bij Ohanna’s World aan de Kleine Overstraat 77 in Deventer.

Voor de Deventenaar met een kleine portemonnee is er een mogelijkheid om via Stichting Rechtop Gratis een tweetal sessie te ontvangen.

Graag tot ziens bij Ohanna’s World!!!!

Sessies zijn op afspraak, voor alle andere info zie www.ohannasworld.nl op Ohanna’s World Facebookpagina wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwkkelingen en aangepaste openingstijden.


Comments

Winkel — 4 Comments

  1. Vandaag in de winkel geweest om een set orakelkaarten te kopen. Door de kaart die ik trok schoot ik gelijk vol. We hebben er maar gelijk een sessie aan vast geplakt, die had ik dus wel nodig! Wat een fijne sessie, wat een eye openers heb ik gekregen! En ook nog fijne oefeningen en tips meegekregen! Ik zit gelijk minder in mijn hoofd en heerlijk weer in mijn lijf, ik kan mezelf weer beter voelen!! En super fijn dat je echt de tijd voor me nam!!
    Bedankt! Liefs Linda

  2. Afgelopen zaterdag een dagje Deventer gedaan. Zeer verrast door de mooie stad. Tegen het eind van de dag liepen we langs Ohanna’s world, die nét ging sluiten. Dus op de valreep nog even binnen mogen kijken. Aangenaam verrast door de lieve eigenaresse, die me een kaartje in mijn handen schoof met de woorden “ik doe veel met hooggevoeligheid”. Laat ik nou middenin het proces zitten van hooggevoeligheid. Ze voelde dit feilloos aan. Tevens nog prachtige kaarten gekocht met dit thema. Toeval… Dat bestaat niet! Ik kom graag nog terug voor een sessie die Hanneke geeft en die mij hopelijk verder helpt in mijn zoektocht en vooral om rust te vinden en er op de juiste manier mee om te gaan.
    Bedankt voor je hartelijke en verassende ontvangst!!!

    Groetjes Angelique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *