Telefoon

+31 570 619 100

E-mail

ohannasworld@gmail.com

Openingstijden:

Wo - Za 11.00 - 17:00

Lieve mensen,

Het is een heel onwerkelijke tijd, deze tijd zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen wijze omgaat met de huidige situatie.

Al geruime tijd waren wij, op verschillende manieren bezig met het omzetten van de website naar een nieuw jasje. Wij : Hanneke, Ira, Nune en Mieke. Waarvoor ik de laatste 3 genoemde dames  veel dank.

I.v.m. de Coronavirus maatregelen, hebben we besloten om, ondanks dat het nog niet helemaal af is qua uitvoering, deze site in de lucht te zetten.

Op deze manier hoop ik u thuis bij te kunnen staan in deze tijd waarbij er van iedereen gevraagd wordt geen fysiek contact te maken.

Het voordeel van de door u inmiddels bekende manier van contact maken op zielsniveau is op dit moment een uitkomst omdat hiervoor geen fysiek contact nodig is.

Op de website vindt u producten die mogelijk een ondersteuning kunnen zijn om met de angst om te gaan en je lichaam en geest wat rust te brengen.

Ik hoop hiermee mijn liefdevolle en ondersteunende bijdrage te kunnen leveren in deze tijd van gedwongen rust en onrust.

Wens iedereen veel sterkte in deze toch onzekere tijd en mogelijk kan ik bijdragen tot een soepeler verloop van uw tijd thuis.

U kunt bestellen en ook telefonisch een sessie ontvangen.  De betaling vindt vooruit plaats qua gesprek en ook qua producten. Zie website. www.ohannasworld.nl

Liefdevolle groet Hanneke Roebbers van Ohanna’s World

Voor de mensen in Deventer kan ik aanbieden via de Fietskoerier dat de pakketten verzonden kunnen worden voor € 2,50 per pakket.

Recommended Articles

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0