Telefoon

+31 570 619 100

E-mail

ohannasworld@gmail.com

Openingstijden:

Wo - Za 11.00 - 17:00

U kunt onderaan uw eigen recensies achterlaten.

47 Comments

 1. Lieve Hanneke,
  Toen ik enige tijd geleden bij jou in de winkel kwam zij je zoiets als dat ik ‘donkere wolken’ om me heen had hangen. Dat kon ik me wel voorstellen. Tijdens het vrij maken van oude ladingen kon ik voelen dat die loskomende ladingen een weg naar boven ging, maar dat deze ter hoogte van mijn schouders bleven hangen. Dat dit veel pijn in rug, schouders en nek veroorzaakte. Het was dan ook echt heel fijn dat Hanneke die opmerking maakte. Ik voelde me gezien in mijn last. Ze sprayde de ‘clearing space’ en de ‘self support’ om mij heen en ik voelde gelijk verlichting. Beide flesjes mee naar huis genomen en al heel snel was ik van mijn rug en schouderklachten af. Echt heel fijn en verlichtend. Ik spray me hier nu dagelijks mee. Ook fijn na de coaching gesprekken met mijn klanten als ik onwillekeurig toch wat naar mij toe trek dat niet van mij is. Heel veel dank hier voor.

 2. Lieve Hanneke,
  Bedankt voor de sprays die je ons hebt aangeraden. We hebben in een korte tijd 3 honden verloren en de spray ‘Troost’ heeft ons erg geholpen, evenals onze hond Faye die hier ook echt goed op reageert. Aan haar is zo goed te zien hoe verdrietig ze is en wanneer we haar een wolkje spray geven, zien we haar gezicht en eigenlijk haar hele lijf meer ontspannen. En zo voelt het voor onszelf ook. Fijn hoe zacht en tegelijkertijd krachtig deze spray ons heeft geholpen!
  Ook de spray ‘Clear your space’ vinden we heel fijn als we met mensen hebben gewerkt en we merken dat we nog een stukje van andermans energieveld bij ons dragen. Zodra we dit merken en we een wolk ‘clear your space’ sprayen, voelen we ons eigen lijf en energie beter. Wat een verademing!
  Dank je wel en tot gauw weer ziens! Lieve groetjes, Suus en Claudia

 3. Ik gebruik de crystal light sprays af en toe en merk dat ze me goed doen. Bij toeval kwam ik erachter dat ze ook de energie van een ruimte compleet kunnen veranderen.
  Tijdens een grote opruimsessie in de slaapkamer (waar de energie om te huilen was) zette ik mijn sprays op mijn nachtkastje. Eentje viel er om, de bovenkant van de fles brak en de spray stroomde over de vloer. Er was instant betere energie. Het verschil was echt opmerkelijk. Ik heb de overige vloeistof in een emmertje gedaan en gebruikt om de hele kamer schoon te maken.

  Ik vind de winkel een prettige plek om te zijn. De energie is er prettig, mooi assortiment en Hanneke weet wat ze doet.

 4. Een aantal weken geleden was ik een weekendje naar Deventer gegaan. Normaal blijf ik trouw aan de winkel waar ik altijd naar toe ga in mijn “hometown”. Toch wou ik graag heel even naar binnen om te checken. Ik werd onwijs lief ontvangen en voelde een warmte komen van Hanneke zelf. Voordat ik wegging bood ze mij een folder aan over HSP’ers, iets waar ik jaren geleden erg mee bezig was. Het gaf mij een apart maar goed gevoel en ik was er ook een enige tijd erg verbaasd over dat ze dit had aangevoeld. Hanneke, bedankt voor uw gastvrijheid en uw prachtige winkel. Als ik in Deventer ben dan kom ik langs uw prachtige winkel.

 5. Inmiddels 2 x bij Hanneke in de winkel geweest voor mijn zonen wat beide hele bijzondere ervaringen waren. En waarna er heel veel gebeurd is bij de jongens.
  Nu tijdens de lockdown wilde ik heel graag weer een afspraak, ondanks dat Hanneke liever persoonlijk contact heeft maar dit nu niet mogelijk is hebben we 2 x een afspraak via FaceTime gehad. Dit was prima en net zo waardevol als de eerste 2 keer. Hanneke is een enorm lieve integere vrouw die voor mijn kinderen na een traumatische periode enorme stappen verder heeft geholpen, ik ben hier enorm dankbaar voor 😘

 6. Hallo lieve Hanneke, wat een ontzettend leuke winkel heb jij. En wat een ontvangst. Zo welkom en zo lief allemaal. Ik gebruik mijn sprays dagelijks en voel me er heel goed bij. En heb inspiratie opgedaan voor mijne eigen winkel Binnenlicht op Texel. Als ik weer eens in Deventer ben kom ik zeker langs. En je bent uiteraard ook altijd van harte welkom in Den Burg….. Tot ziens….

  1. Hallo lieve Jantje, fijn om zo met elkaar om te kunnen gaan als collega’s en gezellig even bij te praten. Ook ik heb bij jou genoten van jouw mooie winkel op Texel, Binnenlicht in Den Burg.
   Fijn dat je geniet van de mooie Crystal Light Sprays, doe er je voordeel mee, Hartegroet Hanneke

 7. Oooh Hanneke, dankjewel voor de Standing in your Light spray!!! Die is zooooooo heerlijk voor mij!
  Het maakt dat ik heel goed in mijn eigen energie kan blijven… meestal maak ik mijn eigen aura schoon en verbreek ik donkere koorden van alles wat mij niet dient. Zo grappig om nu te bemerken dat die koorden gewoon geen aansluiting vinden door al het licht om me heen 😉
  Prachtig!!! Complimenten voor jou! Het is echt een spray voor de ‘nieuwe” tijd, lijkt mij. Het licht zo helder en groot maken, zodat het onnodig is donkerte en zwaarte uit de weg te gaan of te bestrijden. Het Licht overruled dit gewoonweg!
  Prachtig ⭐⭐⭐🌞💖

 8. Mijn moeder en ik waren vandaag in Deventer en toen kwamen we langs Ohanna. Natuurlijk gingen we naar binnen en daar raakten we al snel aan de praat. Dat heb ik als zeer fijn ervaren. Mijn moeder noemde je een mooi en fijn mens. 😀
  Ik heb nog veel te leren, en dat vind ik juist interessant. Dank je wel voor deze mooie ervaring mooi Vrouwke.

 9. Lieve Hanneke,
  Vandaag in de winkel geweest. Iedere keer als ik in je winkeltje kom help me goed.
  Met een geneeskrachtige steen en de crystal light spray. Doordat je inzoomt op de mensen die in je winkel komen kun je ze echt helpen. Ook een korte sessie gedaan. Er zijn weer wat blokkades opgeruimd. Fijn, dank je.
  Je komt als een blijer, lichter mens de winkel uit.
  Dank je! .E.

 10. lieve Hanneke,

  wat is het altijd heerlijk om bij jou de winkel binnen te lopen! jouw spirituele nuchterheid, (of nuchtere spiritualiteit) doen me goed, evenals de prachtige sprays! ik gebruik ze voor mezelf, maar ook voor de ruimtes in mijn huis…. en wat is het mooi om te merken dat alles en iedereen zich daar beter door voelen. zo goed om te zien dat ook de dieren die hier wonen een stuk rustiger en vrolijker zijn sinds ik het gebruik.

  dankjewel!
  liefs Linda

  1. Dank je wel Linda,
   lief dat het zo mooi beschrijft en dat de Crystal Light Sprays zo fijn voor jou en jou omgeving werken, Hartegroet Hanneke

 11. Iedere keer als ik bij Hanneke ben voor een sessie blijft het positieve effect ervan me verbazen. Fijn om weer met beide beentjes op de grond te staan!

 12. Een paar maanden geleden kocht ik de crystal light sprays om eens te proberen. Het beviel zo goed dat ik gisteren terug ben geweest en mijn dochtertje heb meegenomen. Zij heeft soms last van geesten. In de winkel voelde ze hun aanwezigheid ook. Toen Hanneke begon te sprayen gingen ze weg! Mijn dochtertje is dus ook erg blij met de spray!

 13. Vanmiddag ff snel je winkel in gelopen, op zoek naar kaartjes.
  Na uitwisseling van water, kersen,kaartjes, spray en een goed gesprek, tevreden naar huis gegaan, zelfs de hevige regenbui, heb ik met dankbaarheid omarmd. Bedankt!

 14. Dag Hanneke,wij waren bij jou in de winkel en werden warm en vrolijk ontvangen.wij kregen beide de spray verlichting,Jan kreeg nr.9 en ik nr.19.ik voel mij licht en alle ballast is weg.het werkt echt.
  Bedankt hiervoor! Liefs,Jan en Marianne.

 15. Vandaag in de winkel geweest om een set orakelkaarten te kopen. Door de kaart die ik trok schoot ik gelijk vol. We hebben er maar gelijk een sessie aan vast geplakt, die had ik dus wel nodig! Wat een fijne sessie, wat een eye openers heb ik gekregen! En ook nog fijne oefeningen en tips meegekregen! Ik zit gelijk minder in mijn hoofd en heerlijk weer in mijn lijf, ik kan mezelf weer beter voelen!! En super fijn dat je echt de tijd voor me nam!!
  Bedankt! Liefs Linda

  1. Dank je Linda, het was fijn om met jou te werken en je hierdoor weer op jou voeten en met een helder hoofd je pad te zien vervolgen, fijn weekend , liefs Hanneke

 16. Hallo Hanneke,

  We zijn zaterdag in jou winkel geweest met onze kinderen en willen graag een afspraak maken. Zou je contact met ons op kunnen nemen?

  groetjes Carolien

 17. Afgelopen zaterdag een dagje Deventer gedaan. Zeer verrast door de mooie stad. Tegen het eind van de dag liepen we langs Ohanna’s world, die nét ging sluiten. Dus op de valreep nog even binnen mogen kijken. Aangenaam verrast door de lieve eigenaresse, die me een kaartje in mijn handen schoof met de woorden “ik doe veel met hooggevoeligheid”. Laat ik nou middenin het proces zitten van hooggevoeligheid. Ze voelde dit feilloos aan. Tevens nog prachtige kaarten gekocht met dit thema. Toeval… Dat bestaat niet! Ik kom graag nog terug voor een sessie die Hanneke geeft en die mij hopelijk verder helpt in mijn zoektocht en vooral om rust te vinden en er op de juiste manier mee om te gaan.
  Bedankt voor je hartelijke en verassende ontvangst!!!

  Groetjes Angelique.

 18. Hallo Hanneke,

  Ben je ook tijdens de weken na kerst open voor sessies? Ik zou graag met twee komen om een sessie te doen. Ik ben 1 keer eerder bij je geweest, toen heb j3 voor mij en mijn vriendin gependeld. De was erg fijn en gaf veel energie. Ik wil nog eens terug komen met een vriend van me, en zit nu te denken aan twee sessies van een half uur.

  Ik moet dit wel een beetje plannen, ik moet ervoor uit Haarlem komen namelijk.

  Alvast dank

  Groeten en energie gewenst,

  Rob ( poortwachter)

 19. Hallo Hanneke

  het is altijd een plezier om bij je langs te komen in de zeer gezellige winkel waar je met een brede lach en omhelzing wordt gegroet.

  Piet

 20. Graag zou ik een afspraak willen maken om een sessie te doen bij jou.

 21. Dank voor de uitnodiging om in jouw winkel onder het genot van een kop warme thee ervaringen uit te wisselen over heilig hout, crystal sprays en andere fijne producten die het leven mooier maken. Heel leuk om je te leren kennen, een samenwerking op te zetten om handgemaakte, fair trade, natuurlijke producten te laten zien en vooral ervaren. Toi toi toi met je prachtige winkel en bedankt voor het delen van je kennis, ervaring, energie met mij!

 22. Hoi Hanneke,

  Ik kwam samen met een vriendin die een specifieke tarot set wilde hebben. Jij hebt ons beide een kaart laten trekken uit verschillende sets en nu heb ik een eigen tarot set en ben begonnen met elke dag een kaart trekken zoals je had voorgesteld. Om een of andere reden voel ik me rustig en gefocust als ik dat doe. En als ik s’avonds de duiding opzoek in het boek dan sta ik elke keer versteld met de resultaat! Het resultaat is zo als de kaart wordt beschreven in het boek! Ik heb alleen dan nog een vraag: is er een specifieke manier om ze te schudden of kan ik ze schudden zoals ik een pak spel kaarten schud?

  Groetjes, Shinéad

 23. Lieve Hanneke,
  Bedankt voor het warme bad van liefde voor mijn klas en mij. Wat een unieke ervaring en ik kom graag weer!
  Liefs

  1. Hoi Shinead,
   Fijn dat je plezier hebt met je kaarten, je kunt de kaarten schudden zoalsje wilt, voor mijn gevoel is het wel pretig als je er even je aandacht bij houd en ze allemaal op dezelfde manier liggen. Veel speel plezier, groetjes Hanneke

  2. Hoi Bernadette,
   Fijn dat je me toestond om het voor jou en je klas een prettiger omgeving te kunnen maken, altijd welkom, Lieve groetjes Hanneke

 24. Hallo Hanneke,

  Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor je sessie. Het is pas een paar weken geleden, maar wat een verschil merk ik nu al! Alles gaat weer de goede kant op: ik zit beter in mijn vel, slaap veel en veel beter, ben weer lekker optimistisch zoals ik vroeger was en leg makkelijk nieuwe en leuke contacten. De pijn en emoties die ik jaren bij me droeg en bijna als normaal ging beschouwen, zijn weg. Heel fijn, nu kan ik als iedere andere twintiger alles er uit halen wat er in zit! Dank je wel! Xx

 25. Hoi Hanneke,

  Jou winkeltje: Ohannasworld een welkome “oase” in een wereld die ik als ongezond en onrustig ervaar. Ik kwam voor etherische olie & zuivere wierook en probeerde graag je spray uit. Eenmaal thuis ervoer ik heerlijke wolk van liefde, en wist het zeker: die spray’s zijn echt iets voor mij. Een welkome ondersteuning in mijn proces & als gevoelig wezen. Een fijne aura hersteller en beschermer en inderdaad een beetje aardend doet me ook goed! Dank je wel:) & en tot ziens xx Carlie

 26. Wij zijn in jou winkel geweest voor meerdere reden.
  Maar het mooiste is dat je ons meer inzicht hebt gegeven in een van de mooiste dingen die we bezitten.
  Daar zijn we jou erg dankbaar voor.
  En natuurlijk jou mooie stenen.
  Mijn dochters en ik zijn er dol op.
  Warme groet natasja

 27. Hanneke, zoals afgesproken tijdens onze heerlijke kennismaking de titel van het boek.
  Ver van Hannahs kasteel van Ike West.
  Tot een volgende warme ontmoeting liefs Ingrid

 28. Lieve Hanneke,
  Afgelopen zaterdag hebben wij elkaar op een mooie manier mogen lekker kennen.
  Via deze weg wil ik je laten weten dat ik het heel bijzonder vond.
  Ik neem nog contact met je op.
  Energievolle knuff van Saskia

 29. Dag Hanneke
  Wat leuk om eens een keer in je winkel te zijn geweest. Het verbaast me niets dat veel mensen het sprayen als bijzondere ervaring hebben gevoeld. Ik vond het zelf ook erg bijzonder wat je mij over de spray vertelde

  Ook ik voelde een klik met eenzelfde gevoelige ziel als dat ik zelf soms meen te zijn. Hoewel ik altijd erg nuchter en rationeel in de wereld sta, voelde ik mij toch zeer geraakt door wat je vertelde. Je wist dingen over mij, die je naar eigen zeggen “voeldde”, en die je niet had kunnen weten.

  Ik hoop zeker nog eens terug te kunnen komen

  Liefs
  Franka

 30. Hallo Hanneke,
  Fijn om gisteren je winkel te hebben bezocht. Bijzonder hoe jij gelijk in de gaten had dat ik HSP ben en wat ik kon gebruiken. Het “sprayen” vond ik bijzonder, omdat -als ik echt even bewust voel- kennelijk door heb wat de spray doet Heel bijzonder. Ik ga ze gebruiken en wellicht tot een volgende keer. Ik heb je toegevoegd op Facebook. Kan ik je een beetje volgen.
  Alle goeds
  Sonja

 31. Hallo Hanneke,

  Ik was gezellig in je winkel. Dank je voor het spraymoment en wat het met me deed. De volgende keer kom ik met plezier weer. De zon staat prachtig in mijn raam :-).

  Lots of love,

  bibi

 32. Bedankt Hanneke, dat ik nu weet dat ik de boodschap die ik kreeg, door mag geven aan mijn schoonmoeder.

  Bedankt dat je tijd voor me had en me net een stapje verder liet gaan.

  Mijn kleindochter heeft haar rozenkwarts en inderdaad ze heeft nu al, 14 maanden oud, een bijzondere fijne motoriek die opvalt.

  van harte gegroet,
  Angela

 33. Dank je Ester, ik ben altijd blij om te mogen zijn en doen, waarvoor ik het gevoel heb op de wereld te zijn, graag tot ziens bij Ohanna’s World.

 34. Hallo Hanneke,

  Toen ik zaterdag zomaar met mijn moeder de winkel binnenkwam was ik blij verrast om een ´gelijke´ gevoelige ziel aan te treffen. Dank voor je spontane reactie en schoonmaaksessie en advies. Mooie winkel.. Ik kom er zeker nog is terug ook voor je prachtige stenen. 🙂

  Mijn hartelijke dank!

  Alle goeds, Esther

 35. Lieve Hanneke
  Even een berichtje van Marijke Mol uit Utrecht. Toen ik in Juni jou winkeltje in kwam voor engeltjes, voelde ik een speciale klik met jou. Je vertelde mij dat ik een flink pak bagage had, dat was voor mij niets nieuws. Ook vertelde je mij over je nieuwe crystal light spray. Toen jij mij er kennis mee liet maken voelde ik mij heel blij worden. Ik kocht ze en ervaarde dit als iets heel speciaals. Het geeft me rust en ik voel me nu op aarde staan. Ik belde je voor een nieuwe bestelling en jij vertelde mij dat je 2 nieuwe crtistal spray had. Ik zei: stuur ze maar op. Ik wil je bedanken want het geeft me rust, een fijn gevoel en slaap een stuk beter, tot de volgende bestelling, XX van een blij mens.

Comments are closed.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0