Telefoon

+31 570 619 100

E-mail

ohannasworld@gmail.com

Openingstijden:

Wo - Za 11.00 - 17:00

In de winkel kunt u terecht voor informatie, producten en therapie. Zo kunt u bijvoorbeeld door korte pendelsessies in de winkel antwoorden krijgen op uw vragen over gezondheid, hooggevoeligheid en het omgaan met bijvoorbeeld heldervoelen, -horen, -weten en/of -zien. Hanneke Roebbers van Ohanna’s World maakt gebruik van haar mediamieke kwaliteiten om iedereen van zo helder mogelijke informatie te voorzien. Middels een klik op onderstaande link (met dank aan www.deventertour.nl) willen wij u een sfeerimpressie geven van onze winkel, en de aanwezige producten. U bent van harte welkom ook eens in het echt binnen te treden.

Bekijk hier de interactive 360-gradenfoto

Sessies voor kinderen doet Hanneke met een foto van het kind, hierbij is in ieder geval 1 van de ouders aanwezig. Ouders krijgen informatie over hoe en waarom hun kind zich gedraagt zoals het zich gedraagt. Hierdoor ontstaat bij de ouders begrip voor het kind en kunnen zij op een betere manier op het kind reageren. Daarnaast ondersteunt Hanneke het kind op zielsniveau om blokkades op te heffen. Dit alles natuurlijk alleen wanneer zowel ouders als kind (op zielsniveau) hiervoor toestemming geven.
Wederzijds respect is hierin het belangrijkste aspect.

Hanneke heeft een serie Crystal Light Sprays mogen ontwikkelen om, vooral Hooggevoelige, kinderen en volwassenen te ondersteunen. De Crystal Light Sprays kunnen worden ingezet o.a. om te ontspannen/ te ontstressen, om te aarden, om ruimtes en kristal te reinigen en zo zijn er nog meer sprays met verschillende functies. Een van de mooiste ervaringen van Hanneke met deze sprays, is die van een meisje van 2 jaar die huilend door de straat liep. Na het sprayen met ‘de Verlichting’ en ‘Cocon van Liefde’, zond zij Hanneke met een grote lach op haar gezicht een kushandje als dank. “Nog niet kunnen zeggen wat je voelt als 2 jarige en op die manier laten weten dat je er blij van wordt!” “prachtig cadeau!” aldus Hanneke.
Juist nu zijn er veel kinderen die niet kunnen vertellen wat ze voelen. Middels hun gedrag geven zij echter wel aan dat hen iets dwars zit. Een van de (mediamieke) kwaliteiten van Hanneke is dat ze geen woorden nodig heeft. Deze gebruikt ze alleen om de ouders uit te leggen wat er nodig is.

U bent van harte welkom om gewoon eens binnen te lopen bij Ohanna’s World aan de Kleine Overstraat 77 in Deventer.

Voor de Deventenaar met een kleine portemonnee is er een mogelijkheid om via Stichting Rechtop Gratis een tweetal sessie te ontvangen.

Graag tot ziens bij Ohanna’s World!!!!

Sessies zijn op afspraak, voor alle andere info zie www.ohannasworld.nl op Ohanna’s World Facebookpagina wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwkkelingen en aangepaste openingstijden.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0